Opening Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum

Op 18 mei, 14.00 uur, wordt de nieuwe galerie van stichting Beeldbrengers geopend in het centrum van Emmer-Compascuum. De oprichters willen een plek bieden waar iedereen die iets maakt, amateurkunstenaars en professionele kunstenaars, zijn producten kan laten zien. “Beeldmakers, zo noemen wij die mensen”, zegt voorzitter Elise Siersema met een glimlach.

Op 18 mei wordt ook de eerste expositie geopend. Er zijn schilderijen, grafisch werk, houtdraaiwerk, sieraden en kunstkaarten te zien van diverse beeldmakers: Ina Davids, Ria Wehkamp, Elise Siersema, Fred Bloemendaal en Angela Wolbers. Deze expositie is te bezoeken tot 12 juli.

Elke 2 maanden wordt er een nieuwe expositie samengesteld met beeld van amateur- en professionele beeldmakers uit de regio. Ook worden er allerlei creatieve workshops gegeven.

Wie belangstelling heeft om te exposeren of een workshop te geven, kan een mail sturen naar beeldbrengers@gmail.com. Meer informatie over de lopende expositie en het aanbod van workshops is vanaf 18 mei te vinden op de website, www.beeldbrengers.nl.

Meer informatie

De galerie zal elke zaterdag en zondag open zijn van 10.00 tot 16.00 uur.
Adres: Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum.