Open Bedrijvendag Emmen succesvol

Meer dan zeventig bedrijven ontvingen duizenden mensen

De tweede editie van de Open Bedrijvendag afgelopen zaterdag was een groot succes. Maar liefst 75.000 bezoekers in heel Drenthe namen een kijkje achter de schermen bij een bedrijf of instelling bij hun in de buurt.

Tijdens de Open Bedrijvendag in Emmen openden ruim 70 bedrijven in de regio Emmen, uit alle branches, hun deuren voor het publiek. Bedrijven organiseerden demonstraties, workshops en rondleidingen voor jong en oud.

Spectaculaire opening

De dag werd op spectaculaire wijze geopend door wethouder Bouke Arends van Economische Zaken. Na een entree met brandweerwagen, vertrok hij na een korte openingsspeech per helikopter van het Emmense helikopterbedrijf Heli Holland.

Bedrijven openen de deuren

Na de opening konden de vele bezoekers langs bij de deelnemende bedrijven en instellingen. Van de controlekamer van JenS Security via JD Pompen, naar de Holdert voor een blik op het nieuwe dierenpark vanaf het dakterras tot de hamburgerkeuken van McDonald’s. De bedrijven Emmlight en Drentea grepen de Open Bedrijvendag aan om op dat moment hun gezamenlijke nieuwe showroom te openen.

Meer informatie via de website van Open BedrijvenDag Emmen.