Loopgroep Klazienaveen bereidt lopers voor op 4 mijl Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN - Loopgroep Klazienaveen organiseert dit jaar voor de 16e keer clinics ter voorbereiding op het Drenthe Loopfestijn. Dit hardloopevenement, dat plaatsvindt op zaterdag 26 mei, organiseert behalve de 4 mijl ook een halve marathon en een 10 kilometer run.

Op maandag 12 februari starten de clinics voor de 4 mijl. In de maand februari kunnen lopers gratis meetrainen. In maart wordt pas beslist of ze definitief door willen gaan en zullen starten op de 4 mijl van het Drenthe Loopfestijn. De trainingen worden verzorgd door twee gediplomeerde trainers die de lopers in 12 tot 16 weken een uitstekende voorbereiding op de 4 mijl zullen geven. Hardloopbaan “De Luna” en het mooie Oostersebos vormen de trainingslocaties van deze clinics.

De clinic voor de 4 mijl is geschikt voor beginnende lopers. Voor de meer gevorderde lopers starten op zondag 4 maart de clinics voor de 10 kilometer en de halve marathon. Voor meer informatie kunnen lopers terecht op www.loopclinics.info. Aanmelden kan tevens via deze site.