MM Culinair zet Emmen op de (menu)kaart!

MM Culinair tovert het Marktplein in het hart van Emmen centrum weer om tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe. Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september kunnen liefhebbers van lekker eten en drinken hun hart ophalen bij MM Culinair.

Restaurants uit Emmen en omgeving laten zich dan weer van hun beste kant zien en presenteren een selectie van het restaurant en het menu tijdens dit culinaire festival, op de stadsvloer van Emmen.

De restaurants

Atlas restaurant, Bakker Bart, Diggels, Eetcafé Groothuis, het Kooklokaal, Napoleon, Restaurant ten Cate, Su Sardu, the Grill Company en Restaurant Wollegras. Samen staan zij garant voor een gevarieerd en heerlijk menu!

Activiteiten

‘Kinderwereld ‘zorgt tijdens MM Culinair 2019 voor extra bijzonder kindervertier. Onder begeleiding van de medewerkers kunnen de kinderen een sleutelring maken, knutselen met Ibiza veren of een gave glittertattoo creëren. Als de kleine bezoekers zich goed vermaken, kunnen papa en mama rustig nog even genieten van alles wat MM Culinair verder te bieden heeft. Zo kunnen zij bijvoorbeeld plaatsnemen aan de Chef’s Table (nieuw tijdens MM Culinair 2019!).

Foto: Richard Broekhuijzen
Foto: Richard Broekhuijzen

De verschillende chefs van de deelnemende restaurants gaan koken in deze intieme en unieke setting. Een speciale open keuken met daaromheen plaats voor 10 gasten per sessie. Er zijn hiervoor maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus houdt de website en social mediagoed in de gaten wanneer je een stoel kunt boeken.

Meer informatie

Openingstijden MM Culinair:

Zaterdag 31 augustus, 15.00 – 00.00 uur 
Zondag 01 september, 14.00 – 21.00 uur

MM Culinair is gratis toegankelijk.