MM Culinair komt er weer aan!

Het eerste weekend van september wordt het Marktplein in het centrum van Emmen traditiegetrouw weer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe; op zaterdag 2 en zondag 3 september is het weer tijd voor MM Culinair!

Met meer dan 100 gerechten op de menukaart, die u bij binnenkomst gratis ontvangt, is MM Culinair het grootste en smakelijkste openluchtrestaurant van Drenthe. Een - gratis toegankelijk- proeverij festijn, waar restaurants uit de omgeving zich van hun beste kant laten zien en zich culinair aan het grote publiek presenteren.

De organisatie heeft weer een mooi gevarieerd deelnemersveld van restaurants voor de komende editie samengesteld. Nieuwe deelnemers zijn Bij Sib Bites & Grill, The Grill Company (Parc Sandur), Wildlands en De Mooie Mijt (Sleen). En MM Culinair kan natuurlijk niet zonder de vertrouwde gezichten en delicieuse gerechten van pilaren als Su Sardu, De Heeren van Coevorden, Kookatelier Joop Zwiep, Met Stroop ofzo, Rue de la Gare, Hotel Restaurant ten Cate, Gastrovino Van den Bergh Delicatessen, Chef Burger, Toscana IJssalon, Brasserie Groene Buren, Flanagans, Restaurant Stones, Goodfellas en voor koffie en zoete lekkernijen kunt u terecht bij deelnemer Bakker Bart.

Openingstijden MM Culinair:

Zaterdag 02 september, 15.00 – 00.00 uur (restaurants tot ca. 22.00 uur)
Zondag 03 september, 14.00 – 21.00 uur

Voor recente ontwikkelingen en meer informatie kunt u www.mmculinair.nl in de gaten houden en MM Culinair volgen op Twitter, Instagram en Facebook.