Matchday voor pasafgestudeerden in Emmen

EMMEN - Tweeëntwintig vacatures zijn er te vergeven voor net afgestudeerden in de gemeente Emmen. Hoogopgeleide jongeren worden op een special matchday voorgesteld aan bedrijven.

Woensdag 25 november is er een matchday in het stadion van FC Emmen. HBO en WO-studenten die in 2014 en 2105 hun diploma behaalden, maken daar kans op een baan in de regio.
 
Leegloop voorkomen
Als hoogopgeleide jongeren een baan in de regio vinden, hoeven ze niet te verhuizen. Daardoor wordt voorkomen dat talent wegtrekt. Op dit moment hebben vooral studenten van de Stenden Hogeschool met een technische of economische opleiding zich aangemeld, maar ook andere jongeren met een diploma uit 2014 en 2015 van een andere hogeschool of universiteit zijn welkom.
 
Startersvacatures
Bedrijven in de regio hebben samen 22 startersvacatures beschikbaar. Matchday is een samenwerking tussen Stenden Hogeschool, marketing regio Emmen, FC Emmen, VPB-Emmen, de gemeente Emmen en Plato uit Hoogeveen.

Het is de bedoeling dat matchday een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

Door: Ineke Kemper, RTV Drenthe

Foto RTV Drenthe
Foto RTV Drenthe

Aanmelden studenten / afgestudeerden

  1. Maak een profiel aan via deze link en vergeet niet om een vinkje te zetten bij 'Ik meld mij aan voor de Match Day op 25 november.'
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail van je inschrijving.
  3. Binnen 2 werkdagen ontvang je de link naar de studenten vacatures, waar je via het formulier je CV kunt uploaden.
  4. Succes met solliciteren!