Winnaars Made in Emmen bekend

Bijzondere producten Made in Emmen

In de regio Emmen worden bijzondere producten gemaakt. Denk aan de automatische vouwwagens van Holtkamper, de hoogwaardige analyse instrumenten van Spark Holland en het Twaron garen van Teijin dat vijf keer sterker is dan staal.

De mooiste etalage

Studenten van Stenden en Drenthe College maakten van deze producten een fraaie expositie in lege etalages in het centrum van Emmen. De expositie was te bekijken van 17 november tot en met 30 januari. Het publiek kon stemmen op hun meest favoriete etalage. De etalage van Metal en Plastic Supplies HUT b.v. uit Emmen kreeg de meeste stemmen. Het bedrijf produceert met moderne stanstechnieken allerlei metalen delen in massa en in serie voor de elektrotechnische industrie, kaarsenindustrie, houtwaren- en draadwarenindustrie. Als prijs krijgt de HUT een professionele film over hun producten. De etalage is gemaakt door Jolijn, Rilana en Dominique van het Drenthe College. Ze ontvingen een slagroomtaart.

Made in Emmen Quiz

Bezoekers van Emmen Centrum konden de `Made in Emmen' route lopen langs alle etalages en meedoen aan de `Made in Emmen' quiz. Faridi Santing uit Emmen deed de quiz op madeinemmen.nl en had alle vragen goed. Zij won een abonnement voor 2 personen Dierenpark Emmen/Wildlands adventure zoo Emmen.

Bekijk de etalages en prijsuitreiking