Maand van Kennis en Ondernemerschap

November is de Maand van Kennis & Ondernemerschap. In deze maand organiseert Kennispoort Drenthe samen met haar partners een aantal evenementen op het gebied van o.a. grensoverschrijdend ondernemerschap,  een (banen-)match day voor studenten en ondernemers, een 100-dagen actieplan voor startende ondernemers en innovatie in de regio. Ontdek hieronder alle evenementen!

Programma november

Treffen: Drenthe ontmoet Emsland
3 november, 16:00 uur @JenS Vesting, FC Emmen
Wilt u exporteren naar het buitenland, een vestiging openen of zoekt u samenwerking met bedrijven over de grens, maar weet u niet hoe?
> Lees verder & meld u aan

Open Bedrijvendag Drenthe
7 november @Door heel Drenthe
Ook dit jaar kunt u weer een kijkje nemen achter de deuren die normaal voor u gesloten blijven. Altijd al willen weten wat dat ene bedrijf doet?
> Lees verder & ontdek de deelnemers

Startersdag Kamer van Koophandel
7 november, 10:00 uur @7 locaties in Nederland
Elk jaar beginnen ongeveer 150.000 mensen voor zichzelf. Denkt u ook aan het starten van een eigen bedrijf? Kom naar de startersdag! 
> Lees verder & meld u aan

Hands-On: Aan de slag met uw 100-dagen plan
12 november, 8:00 uur @Kennispoort Drenthe
Ervaart u ook dat het maken van een businessplan lastig is? Bent u al meerdere malen begonnen, maar mist u een boost om het tot een succes te maken? Werk in 1 dag met professionals aan uw 100-dagen plan.
> Lees verder & meld u aan

Netwerkborrel De Noorderlingen
13 november, 15:30 uur @Ondernemersfabriek Drenthe
Benieuwd naar de ondernemers in deze 5e editie? Geniet van een hapje en drankje en de energie van onze groep jonge, ambitieuze ondernemers!  
> Lees verder & meld u aan

Match Day: (Banen-) matchingsevent voor studenten en ondernemers
25 november, 12:30 uur @JenS Vesting, FC Emmen
Tijdens deze dag maken in 2015 afgestudeerde HBO/WO studenten uit Emmen kans op een baan in de regio. En uw bedrijf kan hieraan deelnemen! Heeft u een interessante vacature?  
> Lees verder & meld u aan

Innovate Don’t Imitate & Young Business Award Students Finale
27 november, 16:00 uur @Kennispoort Drenthe
In de regio Emmen wordt er volop geïnnoveerd, maar hoeveel van deze innovaties kennen we eigenlijk? Tijdens een interactief rondetafelgesprek brengen we deze aan het licht.
 
Daarnaast bent u van harte welkom bij de zinderende finale van de Young Business Awards, Students editie. Welke ambitieuze jonge ondernemer heeft het beste business-idee en krijgt een plekje in uw netwerk?
> Lees verder & meld u aan