Laatste weekend van juni volop activiteiten in Emmen-Centrum

Kom het laatste weekend van juni naar Emmen, want het hele weekend zijn er volop activiteiten. Ontdek alle gezellige en feestelijke evenementen hieronder, voor jong en oud!

Warenmarkt

Iedere vrijdag ben je van 08:00 t/m 14:00 van harte welkom op de Grootste Markt van Drenthe. Er zijn meer dan honderd kramen en daarmee een goede aanvulling op het toch al grote winkelaanbod. Na de markt is het goed vertoeven bij een van de gastvrije horeca gelegenheden of winkel je nog even door de gezellige straten en passages die Emmen kent.

Opening Centrumplein

Het Centrumplein in het centrum van Emmen is zo goed als klaar. Op vrijdag 26 juni is de officiële opening en vanaf 16.00 uur is het één groot feest op het Centrumplein met groot spektakel voor jong en oud, optredens van bekende artiesten zoals Ali B, Jeroen van der Boom en Monique Smit, demonstraties op het nieuwe skatepark en nog veel meer. Bekijk hier het volledige programma.

Festival Op Fietse

Festival Op Fietse is een twee weken durend sportief, muzikaal en cultureel evenement. Iedere doordeweekse dag fietst er een bekende Drent samen met RTV Drenthe van dorp naar dorp. De aftrap van Festival Op Fietse is zaterdagavond 27 juni op het Nieuwe Plein in Emmen. Het Noordpoolorkest begeleidt nationaal bekende artiesten als Henk Wijngaard, Sandra van Nieuwland, Tangarine, Iris Kroes, Babette van Veen, Spinvis, Zazí en Linda & Suzanne Kannegieter bij nieuwe en bestaande nummers over de fiets. Ontdek meer over dit festival.

NK Wielerweken

Tijdens dit Nederlands Kampioenschap Wielrennen strijden de beste renners uit Nederland om de gouden plak en de ereplaatsen. Op zaterdag 27 juni rijden de Elite Dames en de Beloften belangrijke wedstrijden door het centrum van Emmen, gevolgd door de Elite Heren op de zondag. Bekijk hier het volledige programma en actuele tijden.

BARREL Food Truck Fest

Noord Nederland krijgt nu haar eigen Foodtruck Festival; het BARREL Food Truck Fest. Een bonte en stoere verzameling van originele foodtrucks en mobiele keukens. Kom genieten van verschillende soorten snacks, met liefde bereid: lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, pizza’s, tortilla’s, churros, saté, pulled pork, maar ook koffie en ijs.

Koopzondag

Op zondag 28 juni is er weer een gezellige koopzondag in het centrum van Emmen. Deze keer helemaal in het teken van het NK Wielrennen. De winkels zijn geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Nodig al je vrienden uit voor dit gezellige weekend door deze pagina te delen! 

Kortom, het laatste weekend van juni wordt een weekend die je niet wilt missen! Nodig al je vrienden uit en geniet van alle gezelligheid in het centrum Emmen. Deel deze pagina door op de links rechtsbovenaan deze pagina te klikken en laat weten wanneer jij in het centrum van Emmen te vinden bent!