Koopzondag staat in teken van Emmen Can Dance

Emmen - De koopzondag van 29 mei in Emmen wordt een swingende aangelegenheid, want op acht podia laten dansgroepen tijdens Emmen Can Dance zien wat zij in petto hebben.

De volgende dansscholen vermaken het publiek met hun danskunsten: Dance Company Shirelle, MK Beats, Dan’s entertainment, Unido, E & O, DCT, Dans Mariekes, Happy Sports ,Shining Boots en rolstoeldansgroep De Dansende Wielen. Ook Miss Emmen Dagmar zal aanwezig zijn en meedansen met Dance Company Shirelle.

Podia

De podia zijn verspreid door het gehele centrum. U vindt ze bij de Hema, op het Noorderplein, het Raadhuisplein, het Mondriaanplein, het Marktplein en aan de Wilhelminastraat ter hoogte van de overdekte fietsenstalling; dus het wordt letterlijk ‘Dancing in the streets’.

Yoga

Voor het rustmoment zorgt de Me Factory met een yoga-demonstratie en de sportieve inbreng komt van de balkunstenaars van BDE damesvoetbal.

Kinder Kook Festival

Ook vindt op het Raadhuisplein een nieuw festival plaats en iets totaal anders: het Kinder Kook Festival. Een culinair feest voor de kleinsten.

Horeca

Alle winkels zijn geopend van 13.00 uur t/m 17.00 uur en de horecazaken staan klaar om u gastvrij te ontvangen gedurende de gehele dag. Geniet van een drankje op het terras of ga lekker dineren na een middagje dansen in Emmen.

Bron: Emmen.nu

Emmen Can Dance. © Peter Pol
Emmen Can Dance. © Peter Pol