Kiki Bertens geeft ja-woord in Emmense jurk

Nederlands beste tennisster, Kiki Bertens, is afgelopen maand in het huwelijksbootje gestapt met haar fysiotherapeut Remko de Rijke. De bruiloft kent een Emmens tintje want de bruidsjurk is afkomstig van Weggemans Bruidsmode.

Het contact tussen Bertens en de familie Weggemans dateert van vele jaren terug. “Twaalf jaar geleden deed Kiki voor het eerst mee aan het Dr. Van Leeuwentoernooi van tennisvereniging LTC Emmen. Tijdens die editie en de daaropvolgende jaren logeerde Kiki bij ons en we hebben nog steeds regelmatig contact”, aldus Jeanette Weggemans.

Kiki Bertens en Remko de Rijke in Emmense trouwkleding (foto: Alyssa van Heyst)
Kiki Bertens en Remko de Rijke in Emmense trouwkleding (foto: Alyssa van Heyst)

Telefoontje van Kiki

“Remko heeft haar vorig jaar ten huwelijk gevraagd. Toen kreeg ik al snel een belletje. Kiki zei dat ze altijd had gezegd dat ze bij ons zou komen als ze zou trouwen. Heel eerlijk: ik wist het zelf niet eens meer. Maar het was natuurlijk hartstikke leuk om te horen. Ik had haar moeder en zussen jaren geleden al gezien bij de toernooien. En ineens kwam de hele familie weer langs. Hartstikke gezellig, joh! Het was nog wel even aanpoten, want het passen moest nog heel snel na al die toernooien van Kiki. Ze heeft in november de jurk gepast die ze een jaar eerder al had gekocht. Gelukkig is het allemaal keurig op tijd gelukt. We hebben trouwens niet alleen Kiki gekleed, hè? Remko is later langsgekomen voor zijn pak. En het bruidsmeisje en het jonkertje, een neefje en nichtje, hadden ook onze kleding aan.”

 

Bron: Dagblad van het Noorden