Kavels twee-onder-één-kap woningen beschikbaar

Kavels twee-onder-één-kap woningen beschikbaar

Bron: gemeente Emmen

De gemeente Emmen heeft kavels beschikbaar in diverse dorpen en wijken. Een aantal kavels zijn ook geschikt voor twee-onder-één kap huizen.

De gemeente Emmen heeft kavels beschikbaar in diverse dorpen en wijken. De kavels zijn niet alleen geschikt voor vrijstaande huizen, een aantal kavels zijn ook geschikt voor twee-onder-één kap huizen. Een aantal daarvan zijn met succes verkocht en de families wonen inmiddels met veel plezier in de gemeente Emmen.

Samen een kavel afnemen
Van een aantal families weten wij dat ze graag met iemand anders een kavel voor een twee-onder-één kap woning willen afnemen en op zoek zijn naar een medebouwer. Bent u geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze accountmanager woningbouwkavels, tel. 14 0591.

Voordelen twee-onder-één-kap woning
De voordelen van een tweekapper is dat u één directe buur/gezin naast u heeft wonen. U woont altijd op een hoek waardoor u meer ruimte heeft om het huis. Doordat u samen bouwt bent u voordeliger uit en doordat u zelf bouwt heeft u grote vrijheid over het ontwerp van uw huis en de indeling.