Johan Baltes is nieuwe voorzitter Stichting Marketing Regio Emmen

Per september 2017 heeft Stichting Marketing Regio Emmen (SMRE) een nieuwe bestuursvoorzitter. Johan Baltes, directeur van Baltes Consultancy en lid van Provinciale Staten Drenthe, gaat deze taak op zich nemen.

SMRE is de stichting die zich sinds 2013 actief bezighoudt met het aantrekken en binden van inwoners, ondernemers en toeristen in de regio Emmen. SMRE levert met campagnes en een actieve inbreng bij diverse initiatieven en projecten voor bewoners en bedrijven een positieve en zichtbare bijdrage aan de regionale economie. Een voorwaarde voor een succesvolle positionering is een goede samenwerking met relevante stakeholders in de regio. Met de komst van Johan Baltes kan hier een extra boost aan worden gegeven. Baltes: “Ik woon ruim 25 jaar met veel plezier in Emmen en vind het een genoegen om me hard te maken voor deze prachtige regio. We hebben heel veel te bieden, maar dat moet wel continu, en gericht worden uitgedragen. Daar zal ik stevig op inzetten samen met onze partners. Immers 'Onbekend maakt onbemind', dat mag ons niet gebeuren.”

Oud-voorzitter Geert Prins heeft zijn functie deze zomer neergelegd om zich na vier jaar weer op andere zaken te richten.

 

Johan Baltes (bron: LinkedIn)
Johan Baltes (bron: LinkedIn)