Interessante bedrijven op het Biobased Business Event Emmen

Het Biobased Business Event Emmen op dinsdag 17 maart staat voor de deur. Tijdens dit event kunt u diverse bedrijven bezoeken op de beursvloer, luisteren naar inspirerende showcases/ pitches en presentaties. Kortom u kunt zich te goed doen aan allerlei innovatieve ontwikkelingen en nieuwe inzichten. Om u vast een beeld te geven van wat u op het event kunt verwachten treft u hier een kleine selectie.

De Plantpaal van waterschap Reest & Wieden

Een innovatief product gemaakt van bermmaaisel en in te zetten als walbeschoeiing. Benieuwd wat het precies is bekijk onderstaand filmpje en bezoek showcase 2 tijdens het event.

Waterschappen beschermen oevers met gemaaid gras

Bomen planten zonder bomen te kappen met het Keeper systeem van Natural Plastics

Natural Plastis ontving er het NL Greenlabel duurzaamheidspaspoort voor. Een systeem met complete lijn voor het op een duurzame wijze planten van bomen. Zie het filmpje van de uitreiking van het paspoort en bezoek showcase 4 op het event.

Natural Plastics ontvangt NL Greenlabel certificaat

RTL 7 uitzending van Duurzaam Ondernemen

Naast deze twee prachtige voorbeelden van innovatie in de kunststofsector willen we u ook graag attenderen op een uitzending van het programma Duurzaam Ondernemen van RTL 7. De uitzending is vorig jaar opgenomen in samenwerking met Green PAC, provincie Drenthe en de gemeente Emmen in het kader van de biobased ontwikkelingen in Zuidoost-Drenthe en blijft onverminderd actueel.

Groene Chemie Emmen

Bron: www.greenpac.eu