Inschrijving Drenthe Loopfestijn geopend

Inschrijving Drenthe Loopfestijn geopend

Zaterdag 25 mei 2019 vormt Klazienaveen wederom het decor voor het Drenthe Loopfestijn. Tijdens de 36e editie van het evenement kun je kiezen voor de volgende afstanden: halve marathon, 10 kilometer of de 4 mijl. Uiteraard kunnen de jongste lopers deelnemen aan de Kidsrun.

Starttijden

De starttijden hebben we nog niet vastgesteld voor 2019. Wat we wél alvast kunnen vertellen is dat het evenement volgend jaar wederom op zaterdagavond plaatsvindt! Afgelopen jaar startte de 4 mijl om 20.30 uur. Wat we ook alvast kunnen verklappen is dat de starttijd van de 4 mijl vervroegd wordt. Zodra de exacte starttijden bekend zijn zullen we deze publiceren op onze website.

Parcours

Vorig jaar boden we jullie, mede ter ere van ons jubileumjaar, een vernieuwd parcours voor de halve marathon aan. Bij deze kunnen we aangeven dat het parcours voor de halve marathon volgend jaar weer het oude vertrouwde parcours van 2 rondes wordt. Het parcours van de 10 kilometer en de 4 mijl blijven ongewijzigd. Neem een kijkje op onze website, www.drentheloopfestijn.nl, voor een overzicht van alle parcours.

Inschrijven

Van het inschrijfgeld doneren we per deelnemer € 1,- aan Het Vergeten Kind. Wil je zelf nog iets extra's bijdragen? Voor deze optie kun je kiezen tijdens de inschrijving.

Schrijf je hier in.