Ilse Wolters uit Emmen doet mee aan Miss Beauty of the Netherlands

Op 25 maart is Ilse Wolters uit Emmen (toen 15 jaar) gekozen tot Miss Teen of Drenthe. Deze finale was in Theater de Kimme in Zuidlaren. Dit is een verkiezing georganiseerd door Miss Beauty of the Netherlands. Voor elke provincie worden 2 missen gekozen. Miss Beauty (20-26 jaar) en Miss Teen (15-19 jaar). De missen hebben zich hierop voorbereid door het volgen van catwalktrainingen, fotoshoots, een bootcamp en mediatraining. In de finale werd na een voorstelronde, bikinironde, vragenronde en galaronde Ilse gekozen tot Miss Teen of Drenthe 2016.

Nu is Ilse al enige tijd bezig met zich voor te bereiden op de grote landelijke finale op 10 September in het World Hotel Wings in Rotterdam. Hier zal ze samen met Lisan Weidgraaf (Miss Beauty of Drenthe 2016) Drenthe vertegenwoordigen en hoopt ze de titel Miss Teen of the Netherlands binnen te slepen.

Ilse is nu druk met fotoshoots en mediatrainingen en van 29 augustus tot 2 September zullen de missen in Rotterdam nog een drukke finale week hebben om alles perfect te laten verlopen. Ze verheugt zich erg op de finale week en op de grote finale op 10 September. Ze zal Drenthe met trots vertegenwoordigen.

Alle missen worden gesponsord met jurkjes van jurkjes.com (hoofdsponsor) en met lingerie en bikini van After Eden.

Link naar de website : http://www.missbeautynetherlands.com/

Link naar de facebook van miss beauty of drenthe : https://www.facebook.com/MissBeautyDrenthe/?fref=ts

Wil je op Ilse stemmen?
Dit kan door een SMS te sturen naar 3010 met daarin "Poll Teen Ilse".