Het Grote Voor Elkaar Festival

Op zondag 8 september organiseert de gemeente Emmen voor de tweede keer ‘Het Grote Voor Elkaar Festival’ van 13.00 tot 17.00 uur in het Rensenpark. Een festival waar inwoners, wijkverenigingen en erkende overlegpartners hun initiatief, plan of idee kunnen presenteren op een markt. Naast deelname aan de markt kan men ook andere initiatiefnemers ontmoeten, ervaringen delen en kennis opdoen om hun plan/idee verder te brengen.

Als bezoeker van het festival kun je een kijkje nemen op de markt, deelnemen aan workshops en optredens bekijken op verschillende podia in het park. Voor kinderen wordt een kidsplein ingericht. 

 

Neem je familie mee!

Het Grote Voor Elkaar Festival vindt tegelijk plaats met de culturele Uitmarkt. Een deel van het Rensenpark wordt ingericht voor de Uitmarkt en het andere deel voor Het Grote Voor Elkaar Festival. Ook is er in het centrum een Shanty en Seasong Festival. Er is op zondag 8 september genoeg te beleven voor jong en oud!

 

Ben jij initiatiefnemer?

Veel inwoners in onze gemeente zijn actief in hun wijk of dorp en voelen zich betrokken bij wat er in de gemeente gebeurt. Zij werken aan plannen om hun wijk en leven mooier te maken voor henzelf en anderen. Een ontwikkeling die wij als gemeente zeer waarderen. Het Grote Voor Elkaar Festival heeft als doel om deze initiatieven, plannen en ideeën op 8 september een podium te geven.

Wil je met jouw initiatief deelnemen aan het festival? Je kunt als initiatiefnemer gratis een kraam inrichten zodat jij jouw initiatief, plan of idee kunt presenteren. Je kunt een kraam huren door een mail te sturen naar gvefestival@emmen.nl.