GLUREN BIJ DE BUREN EMMEN MAAKT PROGRAMMA BEKEND!

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren heeft het duizelingwekkende programma bekend gemaakt. Een recordaantal huiskamereigenaren biedt een podium aan lokale artiesten. Maar liefst 26 inwoners van Emmen openen hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 78 optredens laat Emmen op zondag 10 februari zien wat ze in huis heeft.

Op zondag 10 februari 2019 kan er door heel Emmen gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 26 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken.

Het programma staat online

Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/emmen

Meer informatie

GLUREN BIJ DE BUREN
zondag 10 februari 2019
12:00 - 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.glurenbijdeburen.nl/emmen