Geef jouw wijk of dorp kleur door kunst en cultuur

Van wijkfestival tot kunst in de straat, van fototentoonstelling tot buurtmusical. Wat is jouw idee om jouw buurt gezelliger en leefbaarder te maken? Om de verbinding te zoeken met bewoners, jong en oud, verschillende culturen of om cultureel erfgoed te bewaren. Het Buurtcultuurfonds Emmen is er voor jou!

Wat is het Buurtcultuurfonds Emmen?

Een fijne gezellige buurt woont prettig en maakt gelukkig. Mensen zijn meer bij elkaar betrokken. Om een buurt nog leuker, gezelliger en mooier te maken is het Buurtcultuurfonds Emmen opgericht. Een fonds waar je subsidie kunt aanvragen om jouw idee op het gebied van kunst en cultuur te kunnen uitvoeren.

Voor wie is het?

Het Buurtcultuurfonds Emmen is bedoeld voor inwoners van de gemeente Emmen die een idee of droom hebben op het gebied van kunst en cultuur. Dit idee maakt je wijk of dorp nog leuker. Zodat jij en de mensen om je heen nog fijner kunnen wonen. Om het plan te realiseren betrek je andere (buurt) bewoners.

Heb je een plan of idee voor het Buurtcultuurfonds Emmen?

Je hebt een idee, maar hoe nu verder? Op deze website staan de spelregels en kun je je aanmelden. Heb je vragen en/of wil je advies, neem dan contact op met De Kunstbeweging. De Kunstbeweging ondersteunt en adviseert iedereen die zich wil aanmelden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.