Foodtrucks komen weer naar Emmen

Emmen - De voorbereidingen voor de derde editie van het Barrel Food Truck Fest in Emmen zijn in volle gang. Op het Raadhuisplein kunnen smulpapen in het laatste weekend van juni van nóg meer foodtrucks drie dagen lang genieten van streetfood.

Het evenement is gratis toegankelijk. Van heinde en verre reizen enthousiaste foodtruckers weer naar Emmen af om de bezoekers straks van hun wereldse gerechten te laten genieten. Er zitten weer hele verrassende combinaties tussen. Via social media heeft de organisatie al veel van de deelnemende trucks gepresenteerd en er volgen tot aan de start nog meer smaakmakende updates.

Speciaal bier

Liefhebbers van speciaal bieren kunnen hun hart ophalen. In Emmen worden die sinds 2015 met passie en toewijding vervaardigd door Brouwerij de Veteraan. Tijdens het eetfestijn kan er worden genoten van zomers witbier, een Blond, Dubbel of Triple. Ook bij verschillende andere bars is er volop tapbier, lekkere wijnen en frisdranken verkrijgbaar.

Dit jaar verrast het Barrel Food Truck Fest met leuke bandjes, zoals Nachtschade, Supermoon (Funk) en BEAUX (Indie pop), Vintage vinyl shows en Soul Dj's, kortom; er mag gedanst worden! Bij de vintage vinyl dj kun je je favoriete platen aanvragen.

Programma

Het evenement opent dit jaar al op vrijdagmiddag 23 juni om 16.00 uur. Een ideaal moment om je vrijdagmiddag borrel te besteden, aldus de organisatie.
Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan contant afgerekend worden. Muntjes zijn dus niet nodig. Aan de bar kan er ook worden gepind.

De openingstijden van het Barrel Food Truck Fest zijn als volgt: Vrijdag 23 juni (16.00 uur tot 00.00 uur), zaterdag 24 juni (12.00 tot 00.00 uur) en zondag 25 juni (12.00 uur tot 21.00 uur).

Bron: Emmen.nu

 

Foto: Instagram Barrel Food Truck Fest
Foto: Instagram Barrel Food Truck Fest