Financiering beter toegankelijk in regio Dutch TechZone

Een belangrijke voorwaarde voor groei en innovatie binnen bedrijven is goede toegang tot financiering. Als het gaat om groei en innovatie is de beste keuze vaak een combinatie van meerdere financieringsvormen.

Gericht op de regio Dutch TechZone zullen verschillende partners hun financieringskracht bundelen om zo de toegang voor ondernemers verder te verbeteren. Via het Investeerdersnetwerk in de regio Dutch TechZone wordt het bereik tot private investeerders vergroot. Op donderdag 3 oktober zal het Investeerdersnetwerk worden gepresenteerd tijdens de bijeenkomst ‘Access to Finance Regio Dutch TechZone’ in Emmen. Kwartiermaker voor het Investeerdersnetwerk is René Reijtenbagh van Business Angels Connect: “Hiermee maken we het financieringsaanbod in de regio transparanter en meer toegankelijk”.  De samenwerkende partners zijn: Dutch TechZone, Business Angels Connect, ING Bank, NL Investeert, MKB Fonds Drenthe, KroeseWevers, Flinc, Credion en OostNL. 

Tijdens de bijeenkomst zullen de mogelijkheden van het Investeerdersnetwerk voor ondernemers verder worden toegelicht en is er een financieringsmarkt om direct contacten te leggen. Een ervaren investeerder, Bernd Mintjes zal over zijn aanpak vertellen met een aantal praktische tips over hoe je een investeerder aan boord kunt halen.