Fairtradeweek Wereldwinkel Emmen

In de landelijke fairtrade week van 24 t/m 31 oktober aanstaande wordt het belang van eerlijke handel breed onder de aandacht gebracht door verschillende aanbieders. Voor veel klanten is de Wereldwinkel niet alleen het adres voor unieke fairtrade cadeaus, maar ook voor dagelijkse boodschappen. Dromenvanger, mozaïekschaal of het fairtrade aanbod van koffie, thee en broodbeleg; allemaal gewaardeerde vaste artikelen in het assortiment.

Voor de fairtrade week zijn een aantal artikelen geselecteerd met leuke kortingen zoals tassen, sjaals, sieraden en mozaïekschalen. Daarnaast zijn er appelstoofjes uit Vietnam ingekocht, waarmee op zaterdag 24 en zondag 25 oktober een demonstratie in de winkel wordt gegeven. Een aanrader is de leuke presentatie over de wierook en bijenwas die in de winkel verkocht worden, op maandag 26 en zaterdag 31 oktober (14.00 uur en 16.00 uur).

Wereldwinkel Emmen combineert het fairtrade assortiment met leuke, duurzame producten. Een goed voorbeeld is “onze” Dopper; gemaakt in Emmen! Daarom starten we in de fairtrade week met de verkoop van de dopper met het logo van M& maak het mee! Emmen. Maak het mee! is een initiatief van Stichting Marketing Regio Emmen. Deze stichting zet zich in voor het vergroten van de aantrekkingskracht van alle wijken en dorpen in de gemeente Emmen. De activiteiten zijn gericht op aantrekken en behouden van inwoners, bedrijven, studenten en toeristen. Met als doel het economisch versterken van de regio. Wereldwinkel Emmen doet graag mee en steunt het initiatief om te laten zien dat we een regio zijn om trots op te zijn!