Exclusieve Kortingsactie Emmen Escapes

Samen met een groepje familieleden, vrienden of collega’s opgesloten worden in een ruimte waarin niets is wat het lijkt? Dat is een Escape Room! Door middel van puzzels en samenhangende clues die verstopt zijn in de kamer dien je een weg naar buiten zien te vinden. Je krijgt voor deze opdracht 60 minuten de tijd. Bij Escape Room Emmen Escapes in Emmen krijg je een missie mee tijdens de ontsnappingspoging. Je moet namelijk een kluis zien te kraken en de waardevolle inhoud mee naar buiten nemen. 

Emmen Escapes is gevestigd op een unieke locatie, namelijk het kantoorpand van de oude dierentuin. De originele elementen van dit kantoorpand zijn bij het ontwikkelen van de Escape Room bewaard gebleven en er zijn enkele geweldige decorstukken aan toegevoegd zoals een levensechte kluis. 

Inmiddels hebben al meer dan 100 groepen geprobeerd om binnen 60 minuten de kluis te kraken. Ze hebben nu een exclusieve aanbieding speciaal voor lezers van de Emmen. Maak het mee! nieuwsbrief. Ontvang nu bij boekingen die je voor 31 augustus 2017 maakt € 15 korting en beleef zelf ook het Escape Room avontuur. Om van deze speciale actie gebruik te maken ga je naar www.emmenescapes.nl en voer je bij het reserveren de kortingscode MAAKHETMEE in. 

Weten jullie op tijd te ontsnappen?