Emmer docent genomineerd voor Drentse Kei

Leerkracht Esther van der Scheer (Economie en Dienstverlening) uit Emmen is in de categorie docenten een van de genomineerden voor de titel van Drentse Kei.

Jaarlijks reikt Drenthe College deze prijs uit aan de beste student, de beste docent en het beste leerbedrijf. Op woensdag 15 november worden de winnaars tijdens de interne studiedag DC GO bekend gemaakt. In totaal zijn er 10 genomineerden bekend gemaakt. Naast Van der Scheer zijn ook Joas Hofstra uit Meppel en Jacob Veldman uit Assen ook kanshebbers binnen dezelfde categorie.

Op de site van Drenthe College (www.drenthecollege.nl/drentsekei) kan vanaf vandaag gestemd worden op de genomineerden. Dit kan nog tot en met 28 oktober a.s. Op 2 november zal ook een vakjury een oordeel vellen over de genomineerden. Beide uitslagen bepalen samen de uiteindelijke winnaars.

Drenthe College kiest al weer voor de achtste keer de Drentse Keien: vorig jaar gingen de titels naar Hartman Transport (Nieuw-Amsterdam, categorie Leerbedrijf), Diederick de Vries (Sector Economie en Dienstverlening; categorie docent en later mbo-docent van het jaar) en Helenni Tsirakos (Sector Zorg en Welzijn, Meppel; categorie student).

Bron: Emmen.nu