Drenthe-week bij WILDLANDS van 7 t/m 13 oktober

In de week van 7 t/m 13 oktober 2019 is het WILDdrèents in WILDLANDS. Inwoners van Drenthe kunnen deze week vanaf € 7,50 kennis maken met het hernieuwde WILDLANDS. Ben jij inwoner van Drenthe en heb je zin in een avontuurlijke, extra voordelige dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak 'gewoon' in Drenthe een wereldreis in één dag.

Foto: WILDLANDS
Foto: WILDLANDS

Drenten opgelet! Ook zo nieuwsgierig naar alle veranderingen bij WILDLANDS? Kom het zelf beleven! Wandel over het pas aangelegde Meridianenpad van het poolgebied naar de hete droogte in Serenga, bewonder de pinguïns in het nieuwe verblijf nu óók onder water en loop tussen de wallabies en nandoes in het nieuw aangelegde doorloopgebied. 

Maak een wereldreis in Drenthe

Maak kennis met de olifantenfamilie in de Olifantenvallei en klim via touwbruggen hoog door de jungle tussen de apen. Ga op trucksafari over de savanne en loop tussen de prairiehonden. Sta onder water neus aan neus met ijsberen en pinguïns en verwonder je over de speelse capriolen van de zeeleeuwen. Hiervoor hoef je geen dure vakanties te boeken. Als Drent kun je dit praktisch in je eigen achtertuin beleven. WILDLANDS is een trots Drents park en wij nodigen graag de mede-inwoners van Drenthe uit om het park tijdens WILDdrèents extra voordelig zelf te ervaren.

Data en kosten

  • maandag 7 oktober € 7,50
  • dinsdag 8 oktober € 7,50
  • woensdag 9 oktober € 7,50
  • donderdag 10 oktober € 7,50
  • vrijdag 11 oktober € 7,50
  • zaterdag 12 oktober € 10,00
  • zondag 13 oktober € 10,00

Let op: Er zijn een beperkt aantal kaarten per dag beschikbaar en op = op. Koop dus snel je WILDdrèents entreetickets! Je kunt uiterlijk t/m vrijdag 11 oktober 2019 je speciale WILDdrèents tickets kopen.

Bestel hier je tickets!