Crowdfundingscampagne 'Festival de Opening' van start

Cultuurplatform Emmpact wil via een crowfundingscampagne voor Festival de Opening in 30 dagen € 5.000 funden bij particulieren en bedrijven die het nieuwe elan van Emmen een warm hart toedragen. Het bedrag is nodig om het basisplan van Festival de Opening goed uit te kunnen voeren. Emmpact start het project via het crowdfundingsplatform 'Voor de Kunst'.

Emmen is in beeld, het vernieuwde Marktplein, het Raadhuisplein is de ideale plek actviteiten te organiseren om te ontmoeten, ontdekken en ervaren wat we allemaal op cultureel gebied in huis hebben. Festival de Opening is het middel om dat doel meer gestalte te geven. Het festival vindt plaats op 11, 12 en 13 september in Emmen. 

Gerrit Miedema woordvoerder van Emmpact: 'We willen een beroep doen op particulieren en bedrijven in Emmen en omstreken, niets voor niets trouwens, we leveren een vijftal mooie tegenprestaties'. Eén van de tegenprestaties is paardrijden met Douwe Bob in het Noordbargerbos, voor € 75.00 pp een uurtje met de populaire zanger te paard door bosrijk Emmen, er zijn vijf plaatsen beschikbaar. Voor bedrijven zijn er zakelijke tegenprestaties opgesteld.

Een donatie is mogelijk via de website van het platform 'voor de kunst'. Op die website is de actie ook deelbaar te maken voor de eigen social mediakanalen.