BLØF, Rowwen Hèze en Causes komen naar Retropop

Emmen - Met BLØF, Rowwen Hèze en Causes voegt Retropop drie Nederlandse topbands toe aan het programma. Het hoofdpodium van het festival krijgt met BLØF de gedroomde opener waar de organisatie naar op zoek was.

 

De Zeeuwse groep rond zanger Paskal Jakobsen bestaat al bijna 23 jaar. Nadere introductie is eigenlijk overbodig. De band grossiert in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards. Met alle hits die voorbij komen wordt het op Retropop een feest der herkenning.

Rowwen Hèze gaat de komende editie afsluiten op de Nederpopstage. De Limburgse band is al dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, festivals en clubs.

Causes speelt zaterdag 4 juni op de Futurestage. De band heeft in 2 jaar tijd Nederland verovert. ‘Teach Me How To Dance With You’ was het aanstekelijke debuut. Met de opvolger ‘Walk on Water’ (2015) scoorde de band een 3FM Megahit. Vrijdag 5 februari verschijnt een volledig album, inclusief de single ’To The River’.

Twaalf namen bevestigd

Naast BLØF, Rowwen Hèze en Causes spelen ook Europe, Golden Earring, Frank Boeijen, Ten Sharp, Powerplay, The Charlies, Kovacs, My Baby en HEAVN op de 15e editie van het festival aan de Grote Rietplas in Emmen.

Het programma is nog niet compleet. Binnenkort hoopt het festival meer namen voor het hoofdpodium bekend te maken. Voor kaarten en info kijk op www.retropop.nl 

Bron: Emmen.nu