Bevrijdingsfestival Emmen 2016 Oproep aan DJ's!

Ben jij DJ, kom je uit de regio en zou jij willen draaien, op donderdagmiddag 5 mei, in het centrum van Emmen.

20 Plekken zijn er weg te geven verdeelt over 6 stages. Heb je ervaring met draaien, of wil je gewoon je talent laten zien, schrijf je dan in voor de selectiedagen op 14, 15 en 16 april (in de Zwetser). Verdeelt over deze drie avonden worden de plekken voor 5 mei verdeelt. Een deskundige jury is aanwezig. De winnaar komt tevens te draaien op de Mainstage tijdens het avondprogramma waar de horeca/Zwetser een superprogramma organiseert met grote namen/bekende DJ's.

Het is mij dan ook een eer, aldus Gerald Janse van Adevents, om ook dit jaar weer het bevrijdingsfestival te mogen organiseren. Dit i.s.m. de Zwetser, en dankzij een financiële bijdrage van, Stichting Ondernemersfonds Emmen Centrum, Gemeente Emmen, Stichting "van Goede Grond" en het Rabobank Stimuleringsfonds.

Opgeven kan via info@talentblik.nl of via www.facebook.com/5MeiEmmen/ Je kunt je mail dan richten aan Gerald Janse. Voeg een beschrijving van jezelf inclusief muziekstijl en voeg een foto bij. Deze wordt gebruikt voor je eigen promotie. We werken in principe met Pioneer maar in overleg mag je ook je eigen controller meenemen. De selectieavonden zijn vrij toegankelijk voor publiek evenals het 5 mei-festival zelf! De winkels zijn 5 mei i.v.m. Hemelvaartsdag gesloten.

HB Systems hebben we weer bereid gevonden voor het bouwen de stages en leveren van het geluid.