Be Orange 2018 komt eraan!

Be Orange, 17 en 18 januari 2018, het inspiratie-event voor Ondernemers

Op 17 en 18 januari 2018 is de 2de editie van Be Orange; hét inspiratie-event voor ondernemers uit heel Drenthe en daarbuiten. Op Be Orange haal je kennis, laat je je inspireren door andere ondernemers en is netwerken met andere ondernemers wel heel gemakkelijk. Ik ben Drents Ondernemer, De Ondernemersfabriek en de gemeenten Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen zijn partner van Be Orange.

Orange Inspiration, Orange Network en Orange Knowledge

Be Orange is niet te vergelijken met traditionele events voor ondernemers. Be Orange is een mix van inspirerende keynotes, kennisworkshops, presentaties van bedrijven en netwerken. Stel als bezoeker je eigen programma samen en kies uit ruim 25 kennissessies of keynotes. Laat je inspireren door de ondernemers in de Maakfabriek en ga in gesprek op Connect Square.

Voor ondernemers door ondernemers

Op beide dagen zijn in de Orange Arena, in samenwerking met de gemeentes en Emmen Maak het mee, specifieke programma’s voor ondernemers. Doorgewinterde ondernemers die kennis aanbieden aan startende ondernemers en op dag 2 het in contact brengen van high potentials met ondernemers die medewerkers zoeken. Heb jij nog een vacature of een (afstudeer)stage die je graag ingevuld ziet? Stuur ons even een mail dan brengen wij je in contact met de organisatie van dit programma.

O ja nog even dit: waarom heet het Be Orange?

De kleur Oranje van Be Orange staat voor creativiteit, enthousiasme, dynamiek, energie en kracht. Oranje is ook de kleur van samenwerken en verbinden. En de kleur van iets in de wereld willen zetten, CREËREN! Wat past er beter bij een ondernemersevent?

Locatie en openingstijden

Be Orange is woensdag 17 januari open van 10.30 uur tot 19.00 uur. En donderdag 18 januari van 10.00-18.00 uur. Be Orange wordt gehouden in Hampshire Hotel Emmen. Parkeren is geen probleem.

Nieuwsgierig?

Op www.be-orange-event.nl/programma vind je alle informatie over het programma en kun je je kaarten bestellen.