Be Orange: 17&18 januari 2018

Op 17 en 18 januari  2018 is de 2de editie van Be Orange; hét inspiratie-event voor ondernemers uit heel Drenthe en daarbuiten. Op Be Orange kunnen ondernemers kennis halen bij een van de vele kennissessies, geïnspireerd worden in de Orange Arena door de keynotes van topsprekers, netwerken met collega-ondernemers en ontdekken welke slimme producten en diensten ondernemers voor hen hebben. De provincie Drenthe, De Ondernemersfabriek en de gemeenten Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen zijn partner van Be Orange.

Orange Inspiration, Orange Network en Orange Knowledge. 

Be Orange is niet te vergelijken met traditionele events voor ondernemers. Be Orange is een mix van congreselementen, kennisworkshops, presentaties van bedrijven en netwerken in een. Elke onderdeel heeft zijn eigen beleving. Als deelnemende ondernemer bepaalt u zelf welk concept het beste bij u past om uw bedrijf goed te presenteren. Als bezoekende ondernemers bepaalt u zelf welke keynotes, kennissessies of bedrijven u wilt bezoeken.

 

Vierkant voor werk

Dit jaar is er een rol weggelegd voor Vierkant voor Werk bij Be Orange. Op beide dagen zijn, in de zogenaamde Orange Arena, programma’s  in het kader van Vierkant voor Werk waar de gemeenten Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen evenals de provincie Drenthe aan meedoen. Op de eerste dag wordt Quick Connect georganiseerd waar startende ondernemers uit de deelnemende gemeenten kennis halen bij doorgewinterde ondernemers. Uit elke gemeente doen 15 ondernemers mee aan dit programma. Op de tweede dag wordt door Emmen Maak het Mee samen met andere partners de zogenaamde Matchday georganiseerd: afgestudeerden en high-potentials worden in contact gebracht met ondernemers die naarstig op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

 

Waarom kiezen we voor oranje? 

De kleur Oranje van Be Orange staat voor creativiteit, enthousiasme, dynamiek, energie en  kracht. Oranje is ook de kleur van samenwerken en verbinden. En de kleur van iets in de wereld willen zetten, CREËREN!  Wat past er beter bij een ondernemersevent?

 

Locatie en openingstijden 

Be Orange is woensdag 17 januari open van 10:30 uur tot 19:00 uur. En donderdag 18 januari van 10:00 uur tot 18:00 uur. Be Orange zal plaatsvinden in het Hampshire Hotel in Emmen

 

Interesse in meedoen of bezoeken?

Op www.be-orange-event.nl vindt u meer informatie of bel met Els Lammers:         tel 0628157168, e-mail els@be-orange-event.nl of Marijke Maatkamp: tel: 0644193900, e-mail: marijke@be-orange-event.nl