Alle zaterdagen langer open biedt kansen

Winkels Emmen centrum op alle zaterdagen uur langer open

Vanaf zaterdag 9 april zijn alle winkels in het centrum van Emmen elke zaterdag langer geopend tot 18:00 uur. Een pilot t/m de zomervakantie.

De ondernemers verwachten, dat deze proef in het voorjaar richting de zomer wel succesvol zal zijn. Veel bezoekers aan het centrum blijven, vooral op dagen dat het mooi weer is, langer in de stad. Ze lopen gezellig door de straten of pakken een terrasje om met een drankje of hapje te genieten van de mensen die langs lopen. Daarnaast verwachten de retailers, dat een deel van de bezoekers aan Wildlands Adventure Zoo Emmen het Raadhuisplein zal oversteken richting de winkels en horecagelegenheden.

Alle winkels doen mee, en medewerkers staan voor u een uur langer klaar om u advies op maat te geven. Met het verruimen van de winkeltijden op zaterdag van 17:00 naar 18:00 uur is het centrum uniek en verwacht men, dat inwoners uit de verre omtrek nu voor Emmen kiezen als ze willen winkelen. Immers het kan een uur langer!

Om meteen goed uit te pakken is er op de zaterdagen 9 en 16 april muziek op de stadsvloer. Ze lopen door het hele centrum. De Zuid Amerikaanse klanken van een steelband brengen u meteen in een andere beleving.

Ondernemers, managers en medewerkers zien u graag. De start is op zaterdag 9 april 2016.