Aanstaande zaterdag 36e Drenthe Loopfestijn

Aanstaande zaterdag, 25 mei, wordt voor de 36e keer het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen georganiseerd. Deelnemers kunnen starten op de 4 mijl, 10 kilometer of halve marathon. Voor de jongste lopers is er een kidsrun. De halve marathon gaat om 18.00 uur van start, gevolgd door de 4 mijl om 18.15 uur. De 10 kilometer start om 19.15 uur. De kidsrun begint om 17.00 uur.

 

De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Deelnemers die zich nog niet hebben ingeschreven kunnen dit aanstaande zaterdag alsnog doen. Het inschrijfbureau is vanaf 13.30 uur geopend en bevindt zich in Esdal College Klazienaveen. Inschrijven kan op deze dag nog tot een half uur voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Deelnemers die zich hebben ingeschreven via de voorinschrijving kunnen aanstaande zaterdag vanaf 13.30 uur hun startnummer ophalen in het Esdal College.

Naast het Drenthe Loopfestijn wordt aanstaande zaterdag ook het Drenthe Wandelfestijn georganiseerd. Tevens is er een toffe afterparty op het Marktplein, ‘Het Grootste Café van Klazienaveen’.