Online influencer & Winston Scheper

De Nieuw-Amsterdamse Winston Scheper is pas 15 jaar oud en heeft nu al een eigen platform waarop hij anderen inspireert op het gebied van mode & stijl. Wij spraken met dit jonge modetalent en vroegen hem naar zijn grote passie.

SCHOOL EN WINSTONITY

Winston is online influencer, dat betekent dat hij invloedrijk is op het web, social media en online platformen. “Ik schrijf over mijn eigen stijl en over hoe ik looks en items combineer. Mijn online platform Winstonity is eigenlijk al een fulltime job.” Toch gaat Winston nog gewoon naar school. Hij zit nu in havo 3. “Ik kan zelf bepalen hoeveel ik doe, dus ik probeer altijd een balans te vinden. Als ik een keer een middag vrij moet voor een afspraak in Amsterdam, dan ondersteunt school me daar gelukkig in.” 

VAN DUBAI TOT NEW YORK

Deze jonge ondernemer had altijd al een passie voor fashion en lifestyle. Zijn Instagram-account kreeg al snel veel volgers. Daardoor wordt hij vaak uitgenodigd voor evenementen en samenwerkingen met bedrijven. Deze ontmoetingen beperken zich niet tot Nederland. “Afgelopen week was ik bij de Men’s Fashion Week in Parijs. Die week daarvoor in Frankfurt maar ook ben ik in Marrakesh, New York, Dubai, Marbella, Ibiza geweest. But more is coming, echt zo vet! Het is een groot contrast met Nieuw-Amsterdam. Toch vind ik het heel fijn om hier te wonen. Het geeft rust en ik kan gewoon in m’n joggingpak naar de supermarkt!”

RTL BOULEVARD, ZAPP, NOS JEUGDJOURNAAL

Winstons talent blijft niet onopgemerkt. “Ik vind het moeilijk om het meest bijzondere moment te kiezen, maar RTL Boulevard was wel een van de hoogtepunten tot nu toe.” Inmiddels is dat anderhalf jaar geleden, maar Winston is nog net zo perfectionistisch als toen. “Mijn ouders of een fotograaf maken alle foto’s. Ik weet precies hoe ik het graag wil hebben en inmiddels weten zij dat ook. Ik doe er alles aan om mijn eigen stijl, statement & personality te creëren en daarmee volgers van over de hele wereld te inspireren. Dat vind ik echt kicken en dat is wat ik wil doen.”

Benieuwd naar Winston? Deze online influencer is natuurlijk te volgen via: Winstonity.com, Instagram, Facebook, YouTube & Snapchat.