The Garbage Run & Bram Eigenraam

Ondernemer Bram Eigenraam, geboren en getogen in Emmen, bedacht The Carbage Run en bouwde het uit tot de grootste straatrally van Europa.

Bram Eigenraam & The Carbage Run

Op 13 juli 2009 ging de allereerste Carbage Run van start. Bedenker van de vijfdaagse barrelrace is Emmenaar Bram Eigenraam. In 2008 deed Bram zelf mee aan een Britse rally. Dit was een fantastische ervaring. Tegelijkertijd viel hem op dat veel onderdelen leuker zouden kunnen. Hij besloot een rally in Nederland te organiseren. The Carbage Run was een feit.

De grootste uitdaging is de voertuigen tot het eind heel te houden. Daarnaast worden de 'coureurs' uitgedaagd hun wagens zo origineel mogelijk uit te dossen.

De eerste Carbage Run genoot direct landelijke bekendheid, wat voor een vliegende start heeft gezorgd. Inmiddels heeft ‘de grootste en gekste straatrally van Europa’ een zomereditie, een wintereditie en zelfs een brommereditie. De zomereditie is de grootste rally met maar liefst 1.800 deelnemers in 600 auto’s en waarvoor de inschrijving binnen 1 minuut is uitverkocht. Een prestatie waar Bram Eigenraam met recht trots op kan zijn.