Herinneringen komen tot leven

Terug naar het oude nest

Veel mensen die uit Emmen zijn weggetrokken, koesteren gelukkige herinneringen aan hun jeugd. Emmen was een heerlijke plek om op te groeien, te sporten en om naar school te gaan. En dat is het nu nog steeds. Woon jij nu in een andere stad en denk je soms met weemoed terug aan Emmen? Dan ben je zeker niet de enige.Emmenaren zijn gelukkig!

Emmenaren behoren tot de gelukkigste mensen van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

Alle Emmenaren weten dat je in Emmen en de omringende dorpen fantastisch kunt wonen. Het is een van de groenste en veiligste regio’s van ons land. In Emmen woon je in een stad omringd door natuur. En er is veel te doen. Meer dan 400 evenementen per jaar. Je kunt er goed shoppen, uitgaan en een terrasje pakken. Sinds kort is het meest avontuurlijke dierenpark van Europa in Emmen geopend. Emmenaren zijn geluksvogels. Jij ook?

Geluk

Daniël Lohues: 'Hier kom ik weg"

Herinneringen komen tot leven

Wil je jouw herinneringen aan Emmen weer tot leven laten komen? Wil je weten hoe het is met je vrienden van vroeger? Ga naar de speciale Facebookapp en deel je mooiste herinneringen.

Al 30 gezinnen gingen je voor

De afgelopen maanden hebben zich al 30 gezinnen aangemeld die terug willen keren naar het oude nest. Ben je ook geïnteresseerd in een terugkeer naar Emmen? Ben je benieuwd wat Emmen je te bieden heeft op het gebied van werk? Meld je aan en we informeren je over passend werk. Je ontvangt ook een informatiepakket over wonen en werken in de regio Emmen. 

Ik wil terug naar het oude nest

Interessante vacatures

Verhuizen naar een andere gemeente doe je niet zomaar. En als er eenmaal een ei over gelegd hebt, begint het met het vinden van werk. En daar liggen best veel kansen. In de regio Emmen zijn ruim 7.800 bedrijven gevestigd en Emmen is de grootste industriekern van Noord-Nederland.  Op dit moment zijn er meer dan 70 hbo-vacatures en later dit jaar wordt er een banenbeurs georganiseerd. We helpen je graag met het vinden van een leuke en passende baan. We daarvoor speciaal iemand aangesteld.

Hier ga ik werken als

Bekijk alle vacatures