Maak het mee!

Wil je ook meehelpen de regio Emmen te promoten? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld het logo met link naar www.emmenmaakhetmee.nl op je website zetten. Of je kunt een vlag ophangen op reis om te laten zien dat je uit de regio Emmen komt. Velen gingen je al voor. Bekijk hier mooie voorbeelden van echte Emmen promotors.

vliegerfestival

Gerrie Enninga, organisator van het jaarlijkse Vliegerfestival bij de Rietplas in Emmen, neemt een Emmen vlag mee als hij andere festivals bezoekt. Dit levert mooie plaatjes op. Zoals deze foto die in Scheveningen is gemaakt. 

SummerSplash

Summersplash is een zomerprogramma van RTV Emmen. In het programma bezoekt het enthousiaste team campings en festivals in de regio om verslag te doen van wat ze beleven. RTV Emmen deelt op elke locatie folders uit met 5 tips voor unieke ervaringen in de regio Emmen.

Gouden Pijl

Emmen is eens per jaar het middelpunt van sportminnend Nederland en ver daarbuiten. Op de 3e dinsdag na de Tour de France vindt in Emmen een van de grootste wielercriteriums van Nederland plaats: De Gouden Pijl. Als een van de grootste evenement in Emmen draagt de Gouden Pijl het merk Emmen dan ook uit in haar uitingen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van het 'Maak het mee' lint (rechts onderaan de poster), die voor elk evenement in de regio Emmen op aanvraag beschikbaar is.

Foto door Johan Wachtmeesters
Foto door Johan Wachtmeesters

NK Wielerweken

In juni 2015 vonden in Emmen de KNWU Nationale Kampioenschappen Wegwielrennen plaats. Emmen was gastheer NK wegwielrennen en dit was te zien in de buitenreclame langs de wegen zoals bovenstaand spandoek.

Retropop

Het jaarlijkse muzikale hoogtepunt van Emmen Retropop biedt 15.000 bezoekers een geweldige dag. Het logo staat achter op de consumptiemunten en op de entreekaarten.

FC EMMEN

De profclub van Drenthe had vorig jaar een goed seizoen. De halve finale van de nacompetitie werd bereikt. Dit jaar wil FC Emmen weer meedoen om de hoogste plaatsen. FC Emmen gebruikt de slogan Maak het mee! vaak in haar uitingen.

Emmen Centrum

De winkeliers plaatsen op goede zichtlocaties in het centrum grote doeken met daarop het actuele programma van festivals en activiteiten in Emmen-Centrum. Op de doeken staan het logo en de slogan. De slogan Maak het mee! nodigt mensen uit om de evenementen mee te maken.

keverhuis

Het Keverhuis Emmen noemt zichzelf de mafste winkel van Emmen. Willem Meijer en zijn team zijn echte Emmen promotors. Ze nemen Emmen beachvlaggen mee als ze VW evenementen of markten bezoeken. Zo maken ze op veel plekken in Nederland en Duitsland promotie voor Emmen.

Logo opvragen?

Wil je ook het logo van Emmen. Maak het mee! gebruiken? De huisstijl van Emmen. Maak het mee! is vastgelegd in een handboek. Hierin staat omschreven hoe en welke huisstijlelementen je kunt gebruiken om de aantrekkingskracht van de regio te vergroten. Neem contact op met Marketing Emmen en vraag naar de mogelijkheden.