Steigerpop

Na een zeer succesvolle eerste editie kan natuurlijk een tweede niet uitblijven. Steigerpop Emmen wat begon als een leuk idee dat op ieder feestje weer ter sprake kwam en waar we eind 2014 besloten om het uit te werken, bleek een hit te worden. Een kleine 150 bootjes met uitzinnig publiek dat genoot van diverse caroussel bands een hoofdact én een mystery guest maakten het feest compleet. Zonder onze donateurs was dit alles niet mogelijk geweest en we hopen in 2016 ook weer op de steun van ondernemers die ons evenement een warm hart toedragen. De kaartverkoop start in de maand april en zullen we ver van te voren aankondigen in al onze uitingen.

Na een zeer succesvolle eerste editie kan natuurlijk een tweede niet uitblijven. 

Bands

Met het vastleggen van de Stones coverband "Gimme Shelter " is het programma voor de 2e editie van Steigerpop zo goed als rond.

De organisatie legde eerder de bands , Blauwd , Yellow Trigger en Helb vast. Hiermee is een gevarieerd programma gegarandeerd.

Alle bands zijn afkomstig uit de regio Emmen. Dit geeft ook het karakter van het festival aan het water weer.

Kleinschalig , intiem , uniek en sfeervol.

Organisatie

Wij zijn een 4-tal vrienden die al een aantal jaren rondliepen met het idee om in de wijk Rietlanden te Emmen een festival op het water te organiseren, waarbij je luierend vanuit je bootje kunt genieten van muzikale optredens op steigers. Op zaterdag 22 augustus 2015 hebben wij onze droom verwezenlijkt!