Op Fietse Festival

Met Festival op Fietse kunt u zich dicht bij huis laten verassen! Festival op Fietse is een uitdaging voor de dagtocht fietser, familie fietser, cultuurliefhebber en de sportieve fietser. Tijdens de culturele fietstocht staan cultureel erfgoed, muziek, theater, fietsinnovatie en bio-dynamisch eten & drinken centraal. 

De fietstocht zal de deelnemers langs de mooiste plekjes in Zuidoost-Drenthe leiden. Onderweg zullen er meerder stoppunten zijn waar de deelnemers kunnen genieten van cultuur in de breedste zin. Op unieke en onverwachtste plekken zullen podia staan waar u wordt getrakteerd op optredens van bekende en onbekende artiesten, langs de route zijn verschillende bezienswaardigheden en er zullen diverse culturele instellingen hun deuren voor u openen. 

U kunt meefietsen vanuit de diverse startplaatsen en u kunt zelf bepalen welke startplaats voor u het beste uitkomt. De gehele lengte van de fietstocht is 40 kilometer, maar u kunt er ook voor kiezen om 15 of 25 kilometer te fietsen. 

De start en finish in Emmen zal op het Raadhuisplein plaatsvinden. Op het plein kunt u na de fietstocht genieten van livemuziek in een lounge-achtige sfeer. Het programma van Festival op Fietse zal binnenkort bekend worden gemaakt. 

Kortom, Festival op Fietse is dé sportieve kick-off van de nazomer! 

Deelname aan Festival op Fietse is gratis. Het enige wat u hoeft te doen is u inschrijven op onze website: www.festivalopfietse.nl (de inschrijvingsdatum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt). De 1e 1000 inschrijvingen krijgen een leuke attentie! www.opfietseindrenthe.nl

Algemene informatie

27 augustus 2016