MM Culinair

MM Culinair is het gastronomie event van het jaar. Op zaterdag 3 september en zondag 4 september kunt u op het Marktplein in Emmen genieten van al het goede dat de Drentse Zuidoosthoek op culinair gebied te bieden heeft. Vele restaurants presenteren zich op het event met hun producten. Laat u verleiden door de smaak, de geur en het gevoel van culinaire hoogstandjes op één van de mooiste plekjes van Emmen.

Het meest smaakvolle evenement van Drenthe

Organisatie

Beau Business en Klik Company. Twee bureau's die haar krachten hebben gebundeld om samen het prachtige evenement MM Culinair te organiseren. Klik Company die veel affiniteit heeft met de horeca door het geven van hospitality trainingen en onderzoek. Beide eigenaren hebben ook een grote passie voor culinair, bijzonder, vers en trendy eten & drinken. 
Beau Business is in Emmen geen onbekend evenementenbureau, al meer dan 9 jaar worden grote evenementen als 'C'est la Vie' door Beau Business georganiseerd. 

Samen hebben deze bureau's, begin 2013, MM Culinair gekocht van serviceclub de Ronde Tafel 125. In 2015 heeft MM Culinair haar lustrum gevierd. MM Culinair vindt elk jaar plaats in het eerste weekend van september in het hart van Emmen. 

Algemene informatie

Zaterdag 3 september 15.00 uur - 00.00 uur
Zondag 4 september 14.00 uur - 21.00 uur
Locatie: Marktplein, Emmen
Gratis toegankelijk. Muntverkoop voor hapjes en drankjes.