Alles Kids in Drenthe

Heb jij wel eens met een brandweerspuit gespoten? Of heb je altijd al je eigen magazine willen maken? Wil jij liever de hele dag op een mega springkussen? Dansen met Kabouter Plop? Het kan allemaal...

Alles Kids in Drenthe is twee dagen spelen, beleven en ontdekken voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Tijdens dit weekend is er ook het Alles Kids in Drenthe concert, met optredens van Artiesten uit de Kids Top 20!

Alles Kids in Drenthe is het grootste, gratis kinderevenement op een stadsvloer van Nederland. Drentse en aansprekende landelijke organisaties, creëren samen één grote speel- en beleefomgeving op de stadsvloer van Emmen. Alles Kids in Drenthe trok in 2015 naar schatting 40.000 bezoekers.

Het grootste gratis kinderevenement op een stadsvloer!

Programma

Kinderen kunnen gratis gamen bij Nintendo, dansen met Kabouter Plop, een ritje maken per trein over de stadsvloer, rugbyen, hockeyen en tal van voorstellingen bijwonen. Daarnaast vindt er op zondag een parade plaats door het centrum van Emmen met spectaculaire presentaties. Geniet het hele weekend van optredens van superartiesten op het grote Alles Kids in Drenthe Podium!

Waarom Alles Kids in Drenthe

1 op de 9 kinderen leeft in armoede blijkt uit het rapport ‘Kinderen in armoede in Nederland’ van de Kinderombudsman. Alles Kids in Drenthe is een uniek festival waar kinderen ongeacht afkomst etc. 2 dagen gratis naar hartelust kunnen spelen. De insteek van Alles Kids in Drenthe is dan ook dat ieder kind gelijk is. 

Algemene informatie

Datum: 18 en 19 juni 2016
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Emmen-Centrum
Kosten: gratis toegankelijk