Emmen Life

Emmen-Centrum is vernieuwd, en niet een klein beetje. In het Atlas theater zijn mooie voorstellingen te zien. Emmenaren hebben het nieuwe Raadhuisplein nu al in hun hart gesloten. Het lichtkunstwerk in de Hondsrugtunnel heeft een prestigieuze internationale prijs gewonnen. Het Marktplein en het Noorderplein zijn opnieuw ingericht en als klap op de vuurpijl is WILDLANDS Adventure Zoo Emmen in maart geopend. Kortom, een bezoek aan Emmen is meer dan de moeite waard.

Emmen Life

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in het vernieuwde centrum van Emmen. Kom langs en beleef de gezellige sfeer, de pleinen, de parken en de mooie winkels en horecagelegenheden. Kortom Emmen-Centrum is meer dan een plek om goed te winkelen. Emmen-Centrum is een heerlijke plek om te zijn. Dat noemen we Emmen Life!

Het centrum van Emmen bestaat uit unieke gebieden, met elk hun eigen karakter, activiteiten en highlights. Op de plattegrond staan de verschillende gebieden uitgelicht. In de agenda zie je wat waar te doen is.

Emmen Life is een campagne van Emmen. Maak het mee!