Driving Home For Christmas

Hier kom ik weg

Ben je geïnteresseerd in terugkeren naar Emmen? Terug naar het oude nest? Meld je aan en ontvang het informatiepakket!

Veel mensen die uit de regio Emmen zijn weggetrokken, gaan rond Kerst weer terug naar hun ‘oude nest’. Op bezoek bij familie, vrienden en andere dierbaren. Ze koesteren warme herinneringen aan hun jeugd. De regio Emmen was een heerlijke plek om op te groeien. En dat is het nu nog steeds. Woon jij nu in een andere stad en denk je soms met weemoed terug aan Emmen? Kom terug naar jouw oude nest! We helpen je bij het vinden van een passende baan.Emmenaren zijn gelukkig!

Emmenaren behoren tot de gelukkigste mensen van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

Alle Emmenaren weten dat je in Emmen en de omringende dorpen fantastisch kunt wonen. Het is een van de groenste en veiligste regio’s van ons land. In Emmen woon je in een stad omringd door natuur. En er is veel te doen. Meer dan 400 evenementen per jaar. Je kunt er goed shoppen, uitgaan en een terrasje pakken. Sinds kort is het meest avontuurlijke dierenpark van Europa in Emmen geopend. Emmenaren zijn geluksvogels. Jij ook?

Al 40 gezinnen gingen je voor

De afgelopen maanden hebben zich al 40 gezinnen aangemeld die terug willen keren naar het oude nest. Ben je ook geïnteresseerd in een terugkeer naar Emmen? Ben je benieuwd wat Emmen je te bieden heeft op het gebied van werk? Meld je aan en we informeren je over passend werk. Je ontvangt ook een informatiepakket over wonen en werken in de regio Emmen. 

Ik wil terug naar het oude nest

Ontdek de 7 redenen waarom je gelukkig wordt van wonen in Emmen


Interessante vacatures

Verhuizen naar een andere gemeente doe je niet zomaar. En als er eenmaal een ei over gelegd hebt, begint het met het vinden van werk. En daar liggen best veel kansen. In de regio Emmen zijn ruim 7.800 bedrijven gevestigd en Emmen is de grootste industriekern van Noord-Nederland.  Op dit moment zijn er meer dan 70 hbo-vacatures en later dit jaar wordt er een banenbeurs georganiseerd. We helpen je graag met het vinden van een leuke en passende baan. We daarvoor speciaal iemand aangesteld.