Bob de Bouwer foto's Bouw en Woonevent!

Bent u op de foto gegaan met Bob de Bouwer tijdens het Bouw en Woonevent in Klazienaveen? Download uw foto vanaf 3 juni gratis. Download jouw foto via deze link.

Staat er een verbouwing voor de deur? Wilt u een kavel kopen of heeft u vragen over een energiezuinige woning? Wat uw woonwensen ook zijn, voor vragen komt u naar het gratis Bouw en Woon Event in Klazienaveen.

Makelaars, hypotheekadviseurs, banken, stylistes, bouwbedrijven, installateurs en andere partijen die mensen nodig hebben bij het kopen of (ver)bouwen van een huis zijn aanwezig. Zij informeren en adviseren bezoekers. Aan de open dag in Emmen doen 25 organisaties/bedrijven mee. Bouwen, verbouwen en wonen. Daar gaat het om, stap-voor-stap kunnen bezoekers antwoord en advies  krijgen op alle vragen.

De Bouw- en Woonweken vinden plaats in alle Drentse gemeenten en duren tot en met 13 juni. Dit is een initiatief van de provincie Drenthe en alle gemeenten in Drenthe. Het heeft als doel om de woningmarkt een impuls te geven. 'Vragen staat vrij en advies is gratis!' is de insteek van deze open dag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de open dag? Neem dan vrijblijvend contact op met Astrid Brinkman, accountmanager woningbouwkavels van de gemeente Emmen, tel. 14 0591. De open dag vindt plaats op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 15.00 uur op het nieuwbouwplan de Planeet in Klazienaveen. Toegang is gratis.

www.bouwenwoonweken.nl

Download uw gratis foto!