Bezoeken & Verblijven

Bezoeken & Verblijven

Ben je van plan een tripje naar Emmen te maken? Misschien met het gezin, een vriend of vriendin of je echtgenoot. Wij heten jou en je reisgezelschap graag welkom in Emmen. Emmen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn veel gezellige bed & breakfasts, hotels en campings. Kijk eens rond op deze pagina en droom alvast weg over jouw aanstaande trip.

Bezoeken & Verblijven

Overnachten

Er is zo veel te zien en te doen in Emmen en omgeving, dat lukt je nooit allemaal in één dag! Daarom blijf je natuurlijk slapen in één van de vele overnachtingsmogelijkheden die er zijn. Lekker luxe in een mooi hotel, of ‘back to basic’ door te kamperen op het erf van een boer. Gezellige vakantieparken voor het hele gezin of liever een huiselijke B&B. En kom je met een grote groep, dan vind je vast wel een plekje in een groepsaccommodatie. Kortom; de regio Emmen biedt voor elk wat wils.

Op deze pagina’s vindt u alle overnachtingsmogelijkheden door ons aanbevolen. Wilt u graag meer informatie neemt u dan contact op met ons.
Tourist Info Emmen,  Monetpassage 2, 7811 DM  Emmen,  Tel. 0591-649712, info@touristemmen.nl

Vervoer

Emmen is goed bereikbaar met zowel een eigen auto als het openbaar vervoer. In het centrum is volop parkeergelegenheid. Geen eigen auto of fiets tot je beschikking? Je kunt op meerdere locaties een auto of fiets huren.