Win vaartocht op de snikke “Johannes Veldkamp”

Geldig vanaf:

Win vaartocht op de snikke “Johannes Veldkamp”

Bootje + kaarten

De snikke "Johannes Veldkamp" is in 1907 in Lemmer gebouwd. Het is een zogenaamde Groningse trekschuit, die 19,66 meter lang en 3,36 meter breed is. Bekend is ook dat deze snikke in 1937 onder de naam "Koopmans Welvaren" door Drenthe voer. Tegenwoordig wordt de snikke gebruikt voor vaartochten over de kanalen van Zuidoost-Drenthe. En jij kunt mee met een van de vaartochten!

Emmen. Maak het mee! geeft 12x 2 kaarten weg voor de vaartocht op donderdagmiddag 29 september. Daarnaast gaan we met de Veenlandexpress van Staatsbosbeheer een tocht maken door het Oosterbos. Doe snel mee!

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaar krijgen een persoonlijke e-mail met een toegangscode.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.