Win een startbewijs voor de IJstijd 4 Mijl

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Win een startbewijs voor de IJstijd 4 Mijl

Win een startbewijs!

Op zondag 28 mei starten bijna 2.000 hardlopers tijdens het Drenthe Loopfestijn en wellicht ben jij daar 1 van! Wij mogen namens Drenthe Loopfestijn namelijk 3 startbewijzen weggeven voor de 4 mijl. De voorinschrijving sluit 7 mei dus grijp nog snel je kans en meld je aan!

Parcours

Het parcours van dit internationale loopevenement is uniek! Als enige in Nederland lopen deelnemers door en langs het UNESCO Geopark De Hondsrug. De deelnemers aan de IJstijd 4 Mijl lopen dwars door het Geopark, langs de Koppelsluis en langs het nieuwe Koning Willem Alexander Kanaal. Een unieke, niet te missen, belevenis!

Medaille!

In een decor van duizenden toeschouwers finishen de deelnemers van alle afstanden in het sfeervolle centrum van sportdorp Klazienaveen. Onderweg worden deelnemers gestimuleerd door muziek, onder andere de drums van Busscher Drums. In het centrum van Klazienaveen staat de Engelse bus van Radio Simone FM met een live uitzending en gezellige muziek. Een looporkest zorgt ervoor dat het hele centrum van Klazienaveen ook een muzikaal feest is.

En je rent niet voor niets, iedere deelnemer ontvangt een medaille ter herinnering aan het 34e Drenthe Loopfestijn!

 

 

 

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een willekeurige selectie, de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Ben je al geregistreerd?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.