Unieke ganzenexcursie door het prachtige Bargerveen

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Unieke ganzenexcursie door het prachtige Bargerveen

Het Veenloopcentrum in Weiteveen organiseert op zaterdag 23 januari 2016 weer ganzenexcursies in het Bargerveen.

Er zijn momenteel ongeveer 40.000 ganzen in het Bargerveen. Gigantisch veel dus. Het wordt een kijk- en luistertocht om te zien hoe de ganzen over dit prachtige gebied trekken. Het gesnater is oorverdovend en heel indrukwekkend. Na afloop wordt eventueel genoten van een ontbijt in het Veenloopcentrum.

Het vertrek is gezamenlijk om 7:00 uur ’s morgens vanaf het Veenloopcentrum naar het gebied van de ganzen.

Speciaal voor Emmen. Maak het mee! stelt het Veenloopcentrum kaarten beschikbaar voor deze bijzondere excursie. In totaal geven we 5x 2 plekken weg, geldig op 23 januari 2016.

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.

Niet gewonnen?

De kosten voor de wandeling zijn € 4,00 of voor de wandeling inclusief ontbijt € 9,00. Je kunt je aanmelden bij het Veenloopcentrum, via 0524 541458 of via e-mail info@veenloopcentrum.nl.