Ontdek het Centrum Beeldende Kunst Emmen

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Ontdek het Centrum Beeldende Kunst Emmen

Heb je altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij Centrum Beelden Kunst Emmen? Dan is dit je kans! Emmen. Maak het Mee! mag 10x 2 entreebewijzen weggeven!

Ontdekarrangement

Op dinsdag 23 mei word je meegenomen voor een rondleiding door het hele gebouw. Ze laten uitgebreid de tentoonstellingen zien en vertellen wat er eigenlijk bij komt kijken om een tentoonstelling te maken. Je wordt ontvangen met een drankje en iets lekkers. Ook krijg je een kijkje in de opslagruimtes, het Atelier en ’t Lab.

Biobased Pop-Up Museum

Vanaf 13 mei is bij het CBK Emmen het Biobased Pop-Up Museum te zien. In het Pop-Up Museum zijn biobased (duurzame) ontwerpen van studenten van Hogeschool Windesheim te zien. Daarnaast laten gerenommeerde vormgevers zien hoe zij duurzaam en innovatief ontwerpen met biobased of circulaire materialen. Ook zijn de resultaten van een ontwerpwedstrijd te zien. U kunt kiezen welk ontwerp u het meeste aanspreekt. De publiekswinnaar ontvangt de Biobased Bokaal.

Tijdens de expositieperiode van het Pop-Up Museum is bij het CBK Emmen ook het Duurzaam Doen Lab open voor bezoekers. Daar eindigen we de tour door het CBK, hier kan iedereen, jong én oud, zelf ervaren hoe het is om een bouwwerkje te maken met een ongebruikelijk natuurlijk materiaal.

Achtergrondinformatie

In de Fabriek, de oude melkfabriek langs het Oranjekanaal, is sinds 2010 het Centrum Beeldende Kunst Emmen gevestigd. In de prachtige tentoonstellingsruimtes van het CBK Emmen zijn gedurende het hele jaar mooie, boeiende of spannende tentoonstellingen te zien. Vaak exposities met het moderne kunst, fotografie of cultuurhistorie, maar er is ook veel aandacht voor amateurkunst. Het CBK Emmen is het hele jaar geopend en de tentoonstellingen zijn altijd gratis toegankelijk.

Bezoek de website van CBK Emmen.

Wie/wat/waar

Datum: Dinsdag 23 mei
Tijd: 17.00 – 18.30 uur
Locatie: De Fabriek – Ermerweg 88b, Emmen

Details: geschikt voor volwassenen én kinderen

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een willekeurige selectie, de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Ben jij al geregistreerd?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.