Ontdek radio & TV Emmen

Geldig vanaf:

Ontdek radio & TV Emmen

Unieke kans!

Altijd al alles willen weten over radio en TV maken? Meld je dan aan voor dit ontdekarrangement bij RTV Emmen! RTV Emmen is een zeer actief radio en TV station. Ze zijn elke dag te horen en te zien en organiseren regelmatig evenementen. Wat dacht je van het Glazenhuis? Elk jaar slagen de vrijwilligers van RTV Emmen er weer in een groot feest te organiseren op de stadsvloer voor het goede doel. 3FM heeft het Glazenhuis Emmen zelfs benoemd tot meest professionele Glazenhuis van Nederland na hun eigen Glazenhuis. RTV Emmen heeft ook al jaren haar eigen podium bij evenementen als Alles Kids in Drenthe en de Gouden Pijl. Het regionale station blijkt een goede kweekvijver te zijn voor talent dat landelijk doorbreekt. Zo presenteert de Emmense Jorien Renkema inmiddels voor 3FM en is Jordi Warners te horen op Slam FM. Kortom, RTV Emmen is meer dan zomaar een radio en TV station.

Het ontdekarrangement

Het RTV Emmen ontdekarrangement is voor 6 personen. Je wordt welkom geheten in de studio van RTV Emmen en ontmoet een deel van het enthousiaste team. Je krijgt een rondleiding, mag alles zien en alles vragen wat altijd al wilde weten. Licht je vrienden en familie in, want als winnaar van dit ontdekarrangement kom je live op de radio én mag je jouw favoriete plaat aankondigen. Dit ontdekarrangement is een uniek kijkje in de keuken van radio en TV. Een geschikte datum wordt met de winnaars afgestemd.

 

Maak kans

Wat moet je doen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.