Ontdek Machinefabriek Emmen

Geldig vanaf: tot

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit arrangement.

Ontdek Machinefabriek Emmen

Koploper in groene chemie

De regio Zuidoost-Drenthe staat bekend om zijn maakindustrie en is koploper op het gebied van groene chemie en het ontwikkelen van duurzame vernieuwingen in gangbare producten.

Producten
Wist je dat Machinefabriek Emmen de eerste brug ter wereld heeft vervaardigd die uit biocomposiet bestaat en ook nog beweegbaar is? De brug is geplaatst in Wildlands Adventure Zoo Emmen!

Machinefabriek Emmen
Het Emmense bedrijf werkt van oorsprong veel met staal, maar richt zich de laatste jaren steeds meer op duurzame oplossingen op het gebied van infra en machinebouw. Zo worden er kippers (laadbakken voor zand en afval) van composiet gemaakt. Door composiet in plaats van staal te gebruiken wordt gewicht en dus brandstof bespaard!

Bekijk de video!

 

Ontdekexcursie

Machinefabriek Emmen heeft een enorme fabriekshal, waar je je ogen uit zal kijken! Speciaal voor Emmen. Maak het mee! is er daarom een ontdekexcursie samengesteld. Er is plek voor 3x 2 personen. De rondleiding vindt plaats op vrijdagmiddag 9 maart vanaf 15.00 uur.

Een kijkje achter de schermen bij Machinefabriek Emmen! 

Wat moet je doen om kans te maken?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door op de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je deelname te bevestigen. Onder alle aanmeldingen maken wij een selectie, de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief?

Dan kun je natuurlijk ook deelnemen aan deze actie! Je klikt op de oranje knop 'aanmelden' en logt vervolgens in met je eigen gegevens.